fbpx

Helsevesen

Hvordan kan digitale nøkkelbokser gi hjemmehjelptjenesten trygg og praktisk tilgang til klientenes hjem, samtidig som de opprettholder sikkerheten og personvernet?

Effektivt og sikkert

En digital nøkkelboks installeres raskt og enkelt, og den er kompatibel med dører av forskjellige typer uten utfordringer. Hjemmehjelpen tilordner tilgang til nøkkelboksene basert på domene og sikkerhetsgrupper, noe som utelukker behovet for administrasjon. Når en ansatt slutter, blir deres tilgang til døren automatisk fjernet sammen med deres Microsoft 365-e-postkonto, alt skjer automatisk.

Digital loggføring

Med Solver vil du enkelt kunne spore hvem som har åpnet dører eller nøkkelbokser gjennom loggføringen. Hvis en dement pasient insisterer på at ingen har vært innom, kan hjemmehjelpen enkelt vise til loggen i Solver for å bevise tilstedeværelsen.

Azure og sikkerhetsgrupper

Med sikkerhetsgrupper kan du organisere brukere basert på deres roller, avdelinger, eller andre relevante kriterier.  Når man kombinerer sikkerhetsgrupper i Entra ID med domenestyrt adgangskontroll, kan man lage detaljerte sikkerhetsregler basert på hvem som er brukeren og hva slags jobb de gjør. Dette sikrer at folk kun kommer til det de trenger for å gjøre jobben sin

Vil du vite mer?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt og se hvordan Solver kan hjelpe.