fbpx

Solver plattform

En komplett plattform for

Data deling via portal og API

Sammenstill og del data på nytt gjennom Solver API og portalen. Solver kan dele data fra interne databaser, sammenstille data fra Brønnøysundregistrene og økonomisystemer, styre IoT-enheter og samle inn telemetri.

Plattformen er 100 % multitenant og API-basert med selvbetjening.

Hvordan det fungerer

Plattformgrunnlag

Data fra eksterne databaser sendes til Solver API. Solver API adgangskontrollerer tilgangen til opprettede pakker i systemet. Brukere logger inn i appen eller portalen med M365 eller Vipps. Når brukere abonnerer på en pakke eller får tilgang til en pakke, blir den tilgjengelig for brukeren. Dette gjør det mulig for deg å dele store mengder data med brukere, slik at den rette personen får tilgang til riktig data til rett tid.

Plattform

Rammeverket

Solver har en database i Azure på to lokasjoner i Europa, med et åpent API som er bygget på .NET-rammeverket. API og portalen er «managed app services,» som betyr at Solver, som din skytjenesteleverandør, tilbyr administrert infrastruktur og verktøy for å huse og distribuere applikasjoner. Dette gjør at utviklere kan fokusere mer på å bygge og distribuere applikasjonene sine, i stedet for å administrere den underliggende infrastrukturen.

Vil du vite mer?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt og se hvordan Solver kan hjelpe.