fbpx
Partnersamarbeid med Inlet

Publisert av Even Lauve

mars 6, 2023

Solver AS og Inlet AS har nå inngått et spennende partnerskap som vil gi våre kunder en enklere og mer sømløs opplevelse av våre tjenester. Inlet AS er et anerkjent firma som spesialiserer seg på integrasjoner mot adgangskontrollsystemer, og dette samarbeidet vil åpne opp for nye muligheter for våre kunder.

Med dette partnerskapet vil vi nå kunne tilby alle Solver AS sine tjenester til kunder som allerede har eksisterende adgangskontrollsystemer. Dette vil gjøre overgangen til våre tjenester mye enklere og mer smidig, samtidig som det vil gi våre kunder flere valgmuligheter når det kommer til hvilket adgangskontrollsystem de ønsker å bruke.

En annen fordel med dette partnerskapet er muligheten til å administrere brukere i Solver, selv om man har flere bygg med flere forskjellige fabrikater av adgangskontrollanlegg. Ved å integrere begge systemene, vil man ha en helhetlig oversikt over alle brukere, uavhengig av hvilket system som brukes.

Vi ser frem til å jobbe sammen med Inlet AS for å kunne tilby enda bedre og mer fleksible løsninger til våre kunder.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om dette partnerskapet, eller for å diskutere hvordan dette kan være til nytte for ditt firma. Vi gleder oss til å høre fra deg

Du vil kanskje også like…….

Minibussutleie i Valle Kommune

Minibussutleie i Valle Kommune

Valle Kommune har valgt Solver for enkel og trygg tilgang minibussutleie. Solver sammen med bookingløsning fra Bookup...

Arendal & Omegn Golfklubb

Arendal & Omegn Golfklubb

Arendal & Omegn Golfklubb har valgt Solver for en enkel og sikker tilgangsstyring. Arendal og Omegn Golfklubb...