fbpx
Frolandsveien 6

Publisert av Even Lauve

mars 6, 2023

Vårt levende testmiljø

Vi har tidligere hatt mange systemer og databaser å forholde oss til, noe som er både tidkrevende og frustrerende. Men med Solver har vi endelig fått samlet alt i ett system, det har gjort administrasjon mye enklere. Vi trenger nå bare å forholde oss til ett system. Vi er veldig fornøyd med å ha tatt i bruk Solver og anbefaler det til andre som ønsker å effektivisere sin byggdrift.

Jan De Presno – Byggdrifter Østereng Eiendom

Adgangskontroll

Solver er en ideell løsning for næringsbygg som Frolandsveien 6, som huser flere leietakere av ulik størrelse. Vår plattform gir en smidig adgangskontroll som er skreddersydd for denne type komplekse miljøer.

Nye medarbeidere kan enkelt logge inn ved hjelp av sin e-postadresse, og de vil automatisk få tilgang til dører som er knyttet til deres respektive selskap. Når en medarbeider forlater selskapet og deres e-postadresse blir slettet, vil tilgangen deres også bli umiddelbart avsluttet.

Vårt system støtter underobjekter for hovedinngangene til bygget, som gir hvert selskap fullstendig privatliv når det gjelder deres tilgangsrettigheter og inngangslogger.

Dette gjør det også enkelt for bygningseiere å delegere administrasjonsrettigheter til leietagers ledere.

Kantinedrift

Solver tilbyr også en praktisk løsning for kantinebetaling. I kantinen kan de ansatte enkelt skanne SolverTag-en sin når de går inn, og deretter betale med Vipps. Dette forenkler kantineopplevelsen og gjør det raskt og enkelt for de ansatte å håndtere betalingen.

I tillegg gir vårt system muligheten til å dele betalingen mellom de ansatte og bedriften de tilhører. Dette gjør det enkelt å administrere kostnadene knyttet til kantinedrift, fakturagrunnlaget kan genereres enkelt og sendes til leietagere.

Du vil kanskje også like…….

Minibussutleie i Valle Kommune

Minibussutleie i Valle Kommune

Valle Kommune har valgt Solver for enkel og trygg tilgang minibussutleie. Solver sammen med bookingløsning fra Bookup...

Arendal & Omegn Golfklubb

Arendal & Omegn Golfklubb

Arendal & Omegn Golfklubb har valgt Solver for en enkel og sikker tilgangsstyring. Arendal og Omegn Golfklubb...